top of page
Een vette muzikale pianoshow waarbij de duelling pianos de basis zijn.  Interactie met een poule van muzikanten welke uw verzoekje spelen met een eigen sausje. Liever een vast programma? Ook geen probleem....

SPETTEREND EN ENTERTAINING


GREAT PIANOS "THE BAND"

Pianoband

​

Met minimaal 2 vleugels op het podium en bij de grote feesten 1 extra kleine vleugel in de zaal of tent zal de band, zowel knallen vanaf het podium alsmede zorgen dat er een heus "Amstel meezingfeest" wordt gecreëerd midden in de zaal. 

​

Onze piano band is geschikt voor allerlei verschillende situaties. Heeft u bijvoorbeeld muziek voor een bedrijfsfeest nodig? Dan bent u hier op het juiste adres, ook kunt u deze  piano show boeken voor een bruiloft, festival, tentfeest, personeelsfeest, ceremonies en wat je nog maar meer kunt bedenken. Klik hier voor meer informatie over onze band.

​

Piano entertainment

​

De combinaties voor ons live piano entertainment zijn oneindig, met verschillende prijsklassen kunt u de band zodanig aanpassen voor uw eigen budget. Geen licht en geluid ter plaatse? Geen probleem, ook wij kunnen het licht en geluid regelen zodat wij u de beste beleving kunnen geven voor de pianoshow.

​

Ons piano entertainment is zeer onderscheidend van andere pianoshows. Een avondvullende show met twee zingende pianisten, een toffe DJ en een dansende saxofonist! Onze artiesten entertainen en leveren veel interactie met het publiek. Ook zal deze band verzoeknummers spelen, u kunt het zo gek maken als u zelf wil.

​

Coverband en DJ

​

Deze coverband huren of boeken voor uw feest? De perfecte omstandigheden voor deze feestband zijn over het algemeen in een goed gevulde feesttent of een groot podium op een festival. Maar doordat we zo flexibel zijn is deze band ook geschikt voor een verjaardagsfeest of bruiloft. Voor , tussen en na de band nemen we altijd onze DJ mee, voor het 5 uur durende  feest der herkenning.

 

​

Pianoshow boeken?

​

Mocht u geïnteresseerd zijn en denken deze pianoshow is iets voor mij'?  Neem dan contact op met ons, zodra we meer inzicht hebben over wat bijvoorbeeld de bezetting zal zijn kunnen wij een passend voorstel maken.

​

Wil u een standaard pianoshow boeken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen voor onze prijslijst, dat kunt u doen via ons contact formulier of via de gegevens hiernaast. Onze pianoshow komt van Veluvine in Nunspeet tot aan het TT-Festival in Assen met onze pianist op locatie.

Klik hier om naar ons contact formulier te gaan.

​

​

​

Boekingen door:

Unknown.jpeg
logo.png

Beste Bands BV

info@bestebands.nl

Tel: +31  020-2440069

Viking Entertainment

info@vikingentertainment.nl

+31  0413-296095

bottom of page